Ynde Via Linsen – Stedet med pasjon for fotografi.

Bildet viser en burger på et rustikk trebrett. På toppen av burger er det sylteagurk, rødløk skiver og et par grønne blader. En rød chili pepper ligger på toppen av burgeren som en dekorativ detalj. Ved siden av hamburgeren er det en porsjon pommes frites. Atmosfæren ser ut rustikk og innbydende.

VÅRE TJENESTER -OG HVORDAN VI KOMMER FREM TIL SLUTTPRODUKTET.

YVL er leverandør av fototjenester med naturlig tilhørende produkter.

Hvordan kommer vi frem til sluttproduktet.
Her avklares hva som ønskes utført, når og hvor.
Man enes om avtalen som inneholder spesifikasjon fra innlednings-samtalen.

Eksempel er:

 • Hva skal fotograferes.
 • Når og hvor skal oppdraget utføres.
 • Hvor mye tid skal avsettes til selve fotograferingen, hva slags utstyr er nødvendig for å oppnå best resultat.
 • Retusjering – hvilke føringer ønskes.
 • I hvilket format og oppløsing skal fotografiene leveres.
 • Hvordan skal dette leveres, elektronisk evt. ferdig print.
 • Hvor lang tid etter fotograferingen skal produktet leveres.
  (Normalt ca. 7-9 virkedager, avhengig av mengde, retusjering og leveringsmåte)
  Pris og betalingsbetingelser.
  Kvalitetssikring – garanti.

Avklaring av rettigheter og bruk.
Dere gis bruksrettigheter til alle bildene dere mottar.
Bruksrettigheter gjelder ikke videresalg eller noen annen form for kommersiell bruk.

UTSTYR

Kamera:
Sony systemkamera med fullformatssensor, med nødvendige objektiver tilpasset mat fotografering.

Lys:
Godox studiolys med forskjellige softbokser og lys modifiserer.

Bilde format.
Bilder tas i RAW format og leveres i JPEG (eller i det format du ønsker).

Som matfotograf spesialiserer jeg meg på å skape fengslende og fristende matbilder som kan brukes på en rekke plattformer. Enten du driver en nettside eller en blogg, trenger bilder til sosiale medier eller annet, kan jeg hjelpe deg med å ta matbilder for deg.

Bildet viser grillet toast toppet med skiver av moden avokado, cherrytomater strødd med parmesan ost og noen balsamico dråper. Det er også noen basilikumblader på toppen for ekstra smak og dekorasjon. I bakgrunnen er det flere avokadoskiver og noen cherrytomater.

Nettsider og blogger

Matbilder er viktig for å få folk til å besøke matnettsider og blogger. De kan brukes på forsiden, i blogginnlegg, på oppskriftssider og mer.

Sosiale medier

Bilder av mat er populære på nettsteder som Instagram, Facebook, Pinterest og Twitter. De kan brukes til å dele oppskrifter, inspirere følgere og fortelle om matprodukter eller tjenester.

Bildet viser en liten blå bolle med flere brun- og blåfargede egg. Blant eggene ligger en liten brun fjær, som legger til en naturlig og rustikk følelse. Det er en rolig og enkel komposisjon med en følelse av sjarm.

Matemballasje

Bilder av mat brukes ofte på matemballasje som matposer, bokser, krukker og flasker. Fine bilder kan få folk til å kjøpe produktet i butikken.

Menyer

Restauranter og kafeer bruker matbilder på sine menyer for å vise frem sine retter og friste gjestene til å bestille.

Annonser og markedsføringsmateriell

Matbilder brukes i annonser, brosjyrer, flyers og annet markedsføringsmateriell for å fremme matrelaterte produkter, restauranter eller arrangementer.

Nettbutikker

Matbilder brukes ofte i nettbutikker som selger matvarer eller matrelaterte produkter, for å vise produktene fra deres beste side og hjelpe kundene med å ta kjøpsbeslutninger.

Kokebøker og matmagasiner

Matbilder er kjerneelementet i kokebøker og matmagasiner. De hjelper til med å vise oppskrifter og få folk til å prøve dem.

Matrelaterte arrangementer

Bilder av mat kan vises på skjermer under matfestivaler, kokkekurs, matmesser og andre arrangementer for å vise frem maten som tilbys.

Et bilde av et assortert utvalg av snacks, inkludert snacks pølse, marinert mais, quacamole, taco chips og annet fingeremat, servert på et fat og i skål
Denne saftige burgeren er laget med ferskt kjøtt av høy kvalitet, grillt til perfeksjon og toppet med smeltet cheddar ost som fristende renner nedover, med lag av syltet agurk og rød løk og med en generøs porsjon av cole slaw på bunnen av burgeren.

Kurs og workshops

Matbilder kan brukes i kurs og workshops om matlaging, produkter.

Matrelaterte apper

Apper som tilbyr oppskriftsøk, matleveringstjenester og matplanlegging kan bruke matbilder for å gjøre appopplevelsen mer tiltalende og informativ for brukerne.

Denne saftige burgeren er laget med ferskt kjøtt av høy kvalitet, grillt til perfeksjon og toppet med smeltet cheddar ost som fristende renner nedover, med lag av syltet agurk og rød løk og med en generøs porsjon av cole slaw på bunnen av burgeren.

Oppskrifter

Matbilder kan brukes i oppskrifter for å vise hvordan retten skal se ut. De hjelper folk med å forstå trinnene i oppskriften bedre ved å vise resultatet av hvert steg.